DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

rok 2014

TOPlist

rok 2014:

Jaro 2014 – Petr Tata Šolc, dlouholetý rozhodčí, trenér, funkcionář a samozřejmě hráč fotbalu, na internetu objevuje nový sport jménem fotbalgolf a pohrává si s myšlenkou propagovat ho v prvopočátku Náchodě a následně i za hranicemi města. Osloví kolem sebe několik bývalých fotbalistů a seznamuje je se svými plány.

17.6. – Petr Tata Šolc společně Jiřím Kácou Kácovským zakládá úplně první fotbalgolfový klub v České republice pod patronací České fotbalgolfové asociace (CFGA) s názvem FotbalGolf Bohemka Náchod, vyznávající zelenobílé klubové barvy.

Srpen 2014 – se členové klubu Petr Tata Šolc a Jiří Káca Kácovský přihlašují na 1.otevřené mistrovství České republiky ve fotbalgolfu Czech Open 2014

4.8. – první klubový trénink ve fotbalovém areálu SK Babí

5.9 - 7.9 – se zúčastňují  Petr Tata Šolc a Jiří Káca Kácovský 1.otevřeného mistrovství České republiky ve fotbalgolfu (Czech Open 2014) ve Fotbalgolf parku v Dymníku u Rumburka. V soutěži dvojic obsadili 14.místo, v jednotlivcích Jiří Káca Kácovský celkově 26.místo z 62 přihlášených a po očištění od zahraničních borců 17.místo v republice a Petr Tata Šolc 40.místo a 29.místo v republice, kdy druhý den soutěže byl výrazně hendikepován zraněním svalu na noze.

Zde poznávají prezidenta ČFGA Tomáše Neumanna, kterému sdělují své plány s výstavbou obdobného fotbalgolfového parku v blízkosti Náchoda a propagací sportu. Dále se zde setkávají i s prezidentem světové fotbalgolfové asociace (WFGA) Joakimem Wibergem ze Švédska

 

 

září 2014 – přichází od Taty podnět zpracovat prezentaci tohoto sportu a odůvodnit proč fotbalgolf právě hrát v Náchodě za účelem výstavby nového sportoviště. V klubu bylo domluveno, že s prezentací se počká po komunálních volbách (říjen 2014) a určí se vhodný čas pro jednání s představiteli města.